Kilit Büyüsü

19 Ocak 2020 0 Yazar: medyum

Büyü yapmak oldukça eski tarihlere dayanan bir ritüeldir. Kilit büyüsü de çok eski tarihlere dayanmaktadır. Yıllardır süregelen bu işlemi uygulamak söylenildiği gibi basit bir işlem değildir. Dikkat ve özen gerektiren bu işlem alanında detaylı bilgi edinildikten sonra yapılmalıdır. Kilit büyüsünü yaptırmak veya yapmak için de oldukça kapsamlı bilgi gerekmektedir. Öyle ki bu işlemi yapmak için bir medyuma danışmalı ve ondan yardım almalısınız. Büyü türleri içinde bir kıyaslama yapıldığında kilit büyüsü en etkili büyüler içinde yer almaktadır. Kişinin bir uzvu büyüyle etki altına alınabilindiği gibi karakteristik bir özelliği de etki altına alınabilir. Kilit büyüsü getirdiği sonuçlar itibariyle birçok kişi tarafından tercih sebebidir. Bu büyü türü istediği kişi tarafından sevilmek, ilgi görmek için yapılmaktadır. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi bu büyüyü yaparken mutlaka bir medyum tarafından yardım alınmalıdır. Kilit büyüsünün kendi içinde çeşitleri de bulunmaktadır. Kişi bunu ailesine veya sevdiklerine karşı da yapabilir.  Örneğin bir kadın kocasının kendisinden başkasına bakmasını istemiyorsa bu büyü yapılabilir. Kilit büyüsü için çeşitli ritüeller bulunmaktadır. Bu ritüellerin neticesinde büyü tamamlanmış olmaktadır.

Kilit Büyüsü Yapımı

Kilit büyüsü adı itibariyle bir bağlama büyüsüdür. Kişi kendini sevdiği insana, işine veya ailesine bağlamak için bu büyüyü uygulayabilmektedir. Çok güçlü bir etkisi vardır. Kilit büyüsü kilit kullanılarak yapılmaktadır. Eski zamanlarda bu büyüyü yapmak için kullanılan çok çeşitli kilitler vardır. Ancak günümüzde medyumlar bu büyüyü asma kilit kullanarak da yapmaktadırlar. Kilit büyüsü yapacağınız kilidin mutlaka tek girişi olması gerekir. Büyüyü yapacağınız zaman buna dikkat etmeniz gerekir. Aksi taktirde büyü yanlış sonuç verebilir. Bu sebeple büyüyü yapmak isteyenlerin bir medyuma gitmeleri gerekir. Onlar bu işi çok daha iyi yaptıkları ve ayrıntılı olarak bilgi sahibi oldukları için yanlış bir sonuç riski en aza inmiş olur. Ayrıca büyü yapılacağında yanınızda bir kağıt ve bir kalem bulundurmalısınız. Bu kağıda büyüyü yapmak istediğiniz kişinin nereli olduğunu, kaç yaşında olduğunu, karakteristik özelliklerini, ailesini ve onun hakkında bildiklerinizi yazmalısınız. Bunu yaparken çok dikkatli olmanız gerekir. Büyüyü yapacağınız kişinin özelliklerini eksik ya da yanlış yazmamalısınız. Aksi taktirde büyü yanlış kişiye yapılmış olur ve kötü sonuçlar getirebilir. Büyü yapıldığında üzerindeki etkiyi etrafındakilere sıçratma gibi bir riski vardır. Böyle bir durumda zarar görmeniz kaçınılmaz olabilir. Bu yüzden işin uzmanı olan medyumlardan yardım almanız gerekir. Kilit büyüsünü yapacağınız kişinin nasıl olmasını, hangi yöne yönelmesini, nasıl davranmasını istiyorsanız ona göre bir ritüel izlenmesi gerekir. Bu büyüyü yaptırırken niyetinizin kötülük mü yoksa arada bir aşk olması mı gibi sebeplerin hepsi önemlidir. Kilit büyüsü yapılırken her biri size özel hazırlanmış iki poşete ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca daha önce de söylediğimiz gibi bir asma kilit olması gerekmektedir. Daha sonrasında ritüel gerçekleştirilerek asma kilit poşetin içine konulur ve ağzı bağlanır. Çok risk taşıyan bir büyü çeşidi olduğu için uzun araştırmalar yapılmalı ve medyuma gidilmelidir.

Kilit Büyüsünün Etkileri

Kilit büyüsü yapıldığı günden itibaren zamanla çeşitli etkiler gösterir. Öncelikle büyünün yapılma amacı ne ise kişide ona göre bir eğilim saptanır. Büyünün yapılmasının sonrasında ilk günlerde kişide unutkanlık meydana gelir. Büyü yapılan kişi önceden yapmaktan haz aldığı, mutluluk duyduğu şeylerden artık mutlu olmamaya başlar. Kişinin hareketlerinde ve sözlerinde tutarsız ifadeler gözlemlenir. Genel itibariyle halsiz, yorgun bir ruh hali söz konusudur. Büyünün etkisindeki kişi zamanla sessizleşmeye başlar. Hüzünlü, ağlamaklı bir ruh hali onu sarar. Bu etkiler etrafındaki insanların da dikkatini çekecek düzeyde gerçekleşir.

Kilit Büyüsü Tesir Süresi

Kilit büyüsü yapıldıktan kısa süre sonra etkisini göstermeye başlar. Kişide gözle görülür değişimler oluşmaya başlar. Büyünün yapılma amacının gerçekleşmesi için on gün kadar beklenilmesi gerekmektedir. Bu süreçte kişinin ruh hali, davranışları, huyları değişiklik gösterir. Ayrıca büyünün etki süresi yapıldığında büyünün gücüyle de doğru orantılıdır. Büyü ne kadar güçlü olursa tesir süresi de o kadar uzun olmaktadır.

Kilit Büyüsü Nasıl Bozulur?

Kilit büyüsünün yapılmasının en yaygın sebeplerinden biri aşktır. Kişi karşı taraftan ona duyduğu ilgiyi görmüyor ise bu işleme başvurmaktadır. Büyü yapılan insan bunun etkisiyle kişiye sıkı sıkıya bağlanır. Ondan ayrı bir dakika geçirmek istemez. Her gün her saat dilinde, aklında, fikrinde o olur. Durumun böyle olması çevrenizdeki insanların da dikkatini çekmektedir. Üstünüze büyü yapıldığını farkettikten sonra bunu bozmak istiyorsanız çok iyi bir medyum bulmalısınız. Zira kilit büyüsü yapması da bozması da zor bir büyü türüdür. Bozma işlemi neredeyse imkansız denecek kadar çok zordur. Bu yüzden iyi bir medyum bulmalı ve ondan yardım almalısınız. Bu işlem için her medyuma güvenmemeli, sıkı bir araştırma yapmalısınız.

Kilit Büyüsü Tehlikeleri

Kilit büyüsü yapıldığı andan itibaren kişide etkisini göstermeye başlar. Kişide gösterdiği etkiler o kadar fazladır ki büyü yapılan kişi için çok tehlikelidir. Unutkanlıktan karakter, huy değişimine kadar birçok etkisi vardır. Kişi mutsuz bir hal alır.  Bu etkileri çok hızlı bir şekilde göstermeye başlar. Bunun için çok tehlikelidir. Ayrıca büyü esnasında büyünün sıçrama ihtimali de vardır. Böyle bir durumda kilit büyüsü yapan veya yaptıran kişi için de çok büyük tehlike oluşturmaktadır. Bu büyü türü bozulması da çok zor bir büyü olduğu için çok büyük tehlike arz etmektedir.

Kilit Büyüsü Kimlere Yapılabilir?

Kilit büyüsünü yapmak istediğiniz herkese yapabilirsiniz. Herkese kilit büyüsü yapılabilir. Kısıtlı bir tarafı yoktur. Ancak etki itibariyle çok tesirli olduğu için yapacağınız kişiyi çok iyi seçmelisiniz. Büyüyü yapacağınız kişi çok önemlidir. Kişi aşık olduğu insana, ailesine, arkadaşına herkese yapabilir. Kilit büyüsü evli ve nişanlı çiftler üzerinde oldukça büyük bir etkiye sahiptir. Büyüyü yaparken dikkatli olunması gereken bir başka husus da kişinin özelliklerinin yazıldığı kağıttır. Büyü yapacağınız insanı iyi tanımalısınız. Onun özelliklerini yazarken çok dikkatli olmalısınız. Büyü yapmak istediğiniz kişinin özelliklerinden birini bile yanlış veya eksik yazarsanız büyü başka birine tesir eder ve geri dönülemez sonuçlar getirebilir. Bu yüzden büyüyü yaparken mutlaka her şeyine hakim olmalı ve bilmelisiniz. Risk almak istemiyorsanız bir medyuma da gidebilirsiniz.

Kilit Büyüsü Günah Mıdır?

Dinimizde kilit büyüsü de dahil olmak üzere büyünün her türlüsü günahtır. Dinimize göre büyüyü yapanın da yaptıranın da günahı çok büyüktür ve cezası da büyüktür. Bu sebeple kilit büyüsü de dahil büyünün her türlüsünden uzak durmalısınız. Bunun günahı sizin büyüyle elde edeceğiniz sonuçtan çok daha büyüktür. Büyü yaparak Allah’ın çizmiş olduğu kadere karşı çıkmış olursunuz. Allah’ın çizdiği kaderi kabul etmeli ve kötü niyetli düşünceleri geride bırakmalısınız. Büyünün iyi niyetlisi yoktur. Sevdiğiniz biri varsa ona normal yollarla ulaşmaya çalışmalısınız. Eğer kişi sizin tarafınızdan büyüye mağruz kaldığını öğrenirse ona ulaşmanız imkansız bir hal alır. Bu yüzden bu büyü yöntemini ve diğer büyüleri yapmamanızı tavsiye ediyoruz.